ДруштвоИздвојено

PREDLOŽENI KANDIDATI ZA OKTOBARSKU NAGRADU I POVELJU GRADA

Žiriju za dodjelu Oktobarske nagrade i Povelje grada stiglo je šest predloga za najveća opštinska priznanja.Danas je održan prvi sastanak, a prema riječima predsjednika žirija dr Nenada Sekulića kandidati za Oktobarsku nagradu su: mr Oliveru Doklestić koju je predložila Mjesna zajednica Srbina,  kapetan duge plovidbe Goran Dašić  po predlogu Mjesne zajednice Bijela, novinar i publicista Neđeljko Kočetanović koga je kandidovala  Mjesna zajednica Zelenika-Kuti, konzervator i arhitekta Srđan Marlović na inicijativu Grupe građana, NVO i privrednih lica Herceg Novog i Zorica Drakulović Vidaković kandidatkinja NVO Klub dobrovoljnih davalaca krvi. Za Povelju grada na predlog Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog kandidat  je glumica Tanja Bošković, kazao nam je dr Sekulić.

Najveća gradska priznanja uručuju se na Dan opštine, 28. Oktobra, a do sada je Oktobarsku nagradu i Povelju dobilo 168 pojedinaca i organizacija.

U žiriju za dodjelu Oktobarske nagrade i Povelje Herceg Novog su predsjednik dr Nenad Sekulić,a članovi :Miladen Vidaković, Ilija Bačanović, Miloslav Dabović, Ana Šojić, Željko Dapčević, Tonka Tomašević, Ranko Konjević i Mario Kilibarda.

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close