Друштво

PREDSTAVLJANJE NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA U BEOGRADU

Turistička organizacija Herceg Novi promovisaće večeras i naredna dva dana u Beogradu ponudu za doček Nove godine u Herceg Novom. Riječ je o nastavku novogodišnjeg promo karavana u organizaciji NTO, na kojem će programe predstaviti  i lokalne TO Tivta, Kotora, Budve, Bara i Podgorice kao i Skijališta Crne Gore.

Press konferencija biće održana u hotelu „Moskva“ večeras  u 19 h a kako saopštavaju iz gradske  TO na prezentaciji će učestvovati i izvođači koji će u našem gradu nastupati za Novogodišnje praznike, Aleksandra Prijović i Neverne bebe.

Podsjećamo, Novljani i  njihovi gosti će  Novu 2020. godinu tradicionalno dočekati na otvorenom uz nastupe velikih regionalnih zvijezda. Na platou ispred hotela „Igalo“ 30. decembra nastupiće Aleksandra Prijović, poslednji dan ove godine i početak Nove obilježiće nastup Nevernih beba, dok će 1. januara koncert održati Haris Džinović.  Predgrupe su Ansambl Toć, Light under the black mountain i Milica Kaluđerović & Providenca band.  Predviđen je i program za najmlađe – “Dječja Nova godina”.

Prezentacija ponude Herceg Novog za novogodišnje praznike biće nastavljena sutra u tržnom centru „Big fashion“ od 11 do 20 h uz nastup DJ,Leontine i dječijeg hora ,  animaciju Djeda Mrazova i podjelu promotivnog materijala , a u subotu u istom periodu u Ada Molu.

Za 28. novembar planirana je prezentacija u Sarajevu.

Za sve one koji u periodu novogodišnjih praznika bukiraju boravak u nekom od hotela ili u privatnom smještaju u Herceg Novom, u trajanju od 5 i više noćenja , TO Herceg Novi će subvencionirati dva poklon izleta. Jedan je posjeta Kotoru, Budvi i Tivtu, a drugi se odnosi na posjetu Dubrovniku.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close