ДруштвоСпорт

PREDSTAVNICI MOSKOVSKE “LOKOMOTIVE” U POSJETI HERCEG NOVOM

Predsjednica hercegnovske  Opštine Nataša Aćimović  sastala se danas sa sportskim direktorom Fudbalskog kluba Lokomotiva iz Moskve, Aleksandrom Katanasovim, i direktorom Fudbalske akademije tog kluba, Aleksejem Šigalevim.

“Lokomotiva” je  jedan od najvećih ruskih klubova a u  Crnoj Gori borave na pripremama organzovanim u Budvi.

Posjeta hercegnovskoj  Opštini bila je prilika da čuju više o našem gradu i planovima za razvoj, naročito u dijelu koji se odnosi na sportski turizam. Gosti su ocijenili da je naša klima pogodna za sportiste i da Herceg Novi ima sve prirodne predispozicije za razvoj ove vrste turizma.

Predstavnici Opštine izrazili su zadovoljstvo zbog interesovanja gostiju iz Moskve da posjete Herceg Novi i kazali da je interes lokalne uprave animiranje investitora i pronalazak pravih partnera u cilju poboljšanja infrastrukturnih kapaciteta koji su neophodni za kvalitetne pripreme sportista. Nadaju se da će crnogorske opštine i privrednici nastaviti dobru saradnju sa sportskim kolektivima iz Rusije i intenzivirati je, na obostrano zadovoljstvo.

Nakon sastanka u Kabinetu, gosti su se pridružili svojoj ekipi, koja će danas na terenu Solila odigrati dvije trening utakmice, sa FK Igalo i FK Leotar iz Trebinja.

Sastanku su prisustvovali i savjetnica predsjednice, Nataša Martić, sekretar za sport i društvene djelatnosti, Vladimir Dželetović, direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada, Nikša Grgurević i predsjednik FK Obilić, Predrag Vujinović, koji je i ranije kontaktirao sa predstavnicima moskovskog prvoligaša, saopštili su iz opštinske PR službe.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close