ИздвојеноТуризам

PRESS: DOBRO DOŠLI U “PORTONOVI”

Otvaranje “Portonovi plažnog kluba” najavljeno je iz kompanije “Azmont investments” za sutra (četvrtak, 1. avgust).

Portonovi Beach Club / Portonovi plažni klub će sa svojim unikatnim menijem i ponudom plažnog bara postati vaše omiljeno mjesto pored mora, poručuju iz “Azmonta”, najavjujući otvaranje vrata Portonovi rizorta – jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope.

– Prvi restorani, kafei i italijanska đelaterija daće savršenu notu avgustovskim danima odmora svim posjetiocima. Takođe, od 1. avgusta gosti će moći da koriste usluge i graničnog prelaza u okviru D-Marin Portonovi Marine. Tokom čitave 2019. godine, novi brendovi, nova mjesta i usluge nastaviće da obogaćuju magično Portonovi iskustvo – koje čeka na sve . Smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi rizort se prostire se na 26 hektara i 1.8 km eskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima.

Portonovi će se predstaviti svijetu sloganom “Portonovi Montenegro Essence”.

– Ovaj slogan simbolizuje najljepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi – kako one već poznate, tako i one koje će tek biti otkrivene. Kompanija Azmont Investments kao glavni investitor čvrsto vjeruje da ono što Crnu Goru čini zaista magičnom jesu njeni ljudi, njena netaknuta priroda, duga tradicija i vibrantna kultura koja čini da se svi posjetioci, svjetski putnici, ljubitelji prirode, umjetnici i kosmopolite osjećaju dobrodošlima.

Iz “Azmont investmentsa” ističu da su posebno srećni što Rizort počinje sa radom ove godine, kao i život u njemu, a prije nego što završe sve planirane radove, nestrpljivo iščekuju veliko otvaranje naredne godine.

– Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova kao što su D-Marin Portonovi marina, koja je već poželjela dobrodošlicu svojim prvim klijentima, ali i prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrum, čije se otvaranje očekuje 2020. godine.

Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom. Na ovom magičnom mjestu ne postoje dva ista iskustva niti dvije jednolične priče. U svako doba godine, u svakom dijelu dana, posjetioci će moći da otkriju nešto posebno: od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mjesta, do različitih ljudi i kultura sa svih krajeva svijeta, navode iz kompanije “Azmont investments”.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close