ДруштвоИздвојено

PRESS: HERCEG NOVI U RITMU EVROPE, 7. FEBRUARA

„Crna Gora u ritmu Evrope“ je najveće dječije muzičko takmičenje u zemlji, namijenjeno djeci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pjevanje i ples. Tim povodom, i u našem gradu će biti održana audicija 7. februara u 15 časova u Dvorani Park. Pozivamo svu zainteresovanu djecu da se prijave i pokazu svoje umijeće.

Kako navodi sekretarka za kulturu i obrazovanje u Opštini Herceg Novi Ana Zambelić Pištalo, koja je koordinatorka projekta,  odabrana djeca imaće priliku da svoj talenat za pjevanje i ples, tokom šestomjesečnih priprema, unaprijede uz pomoć profesora produkcije programa “Crna Gora u ritmu Evrope”, kao i da se predstave  na samom finalnom takmičenju koje će biti održano u maju/junu mjesecu 2019. godine, u Tivtu. Pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca  putem SMS-a, a samo finale manifestacije biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Iz tog razloga je potrebno da škole selektuju najtalentovaniju djecu za audiciju, kako bi od najboljih, produkcija programa “Crna Gora u ritmu Evrope” odabrala najbolje koji će braniti boje svoje opštine i jedne ambasade koja im bude dodijeljena od strane organizatora takmičenja.”

Prilikom prijave, potrebno je da djeca koja pjevaju navedu dvije ili više pjesama sa kojima će se predstaviti  (preporuka je da djeca pripreme pjesme različitih žanrova), dok plesači sa sobom treba da prenosnoj memoriji (USB) ponesu muziku uz koju će igrati.

Spisak djece koja će pristupiti audiciji, sa naznakom da li pjevaju ili plešu, potrebno je dostaviti na email adresu [email protected] najkasnije do 5. februara 2019.

Ukoliko bude izmjena u terminu i satnici održavanja audicije, javnost će biti pravovremeno obaviještena, navode iz opštinske Službe za informisanje.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close