ИздвојеноТуризам

ПРИВРЕМЕНО ЗАТВОРЕНО ГРАДИЛИШТЕ ПОРТОНОВОГ

Привремено је затворено градилиште у кругу ризорта Портонови. Из те компаније објашњавају да су радови привремено обустављени због еепидемиолошке ситуације у Црној Гори.

-Имајући у виду епидемиолошку ситуацију у Црној Гори, а уједно и у складу с нашим интерним процедурама, градилиште Портонови привремено не ради – тренутно се врши детаљна дезинфекција простора, како на градилишту тако и у канцеларијским просторима Портоновог. Због саме величине Портоновог, овај процес који се ради континуирано, ће трајати отприлике два дана. Ово је стандардни поступак који обављамо од почетка пандемије. Из тог разлога, запослени су усмјерени на рад од куће, задржавајуцћи минимум тимова у самим канцеларијама и на градилишту-саопштили су РТХН из Портоновог.

Како даље наводе, у складу са ситуацијом у Црној Гори и Херцег Новом која се мијења, уз присутно повећаног број случајева ЦОВИД-19 у Црној Гори, “фокусирани смо на прилагођавање постојећих мјера, али и увођење нових – како за градилиште тако и канцеларије”. -Кораци које предузимамо усклађују се са одлукама и препорукама НКТ-а и Института за јавно здравље. Грађевински радови бицће настављени средином ове седмице, а отварање првог One&Only хотела у Европи је планирано за октобар 2020. године-саопштили су из Портоновог.

Повезане Вијести

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close