Друштво

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE NA KONKURS ZA IZDAVAČKU DJELATNOST

U Sekretarijatu za kulturu Opštine Herceg Novi odlučili su da produže rok za prijavu na Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Herceg-Novi opredijeljenjih za izdavačku djelatnost do 01. februara 2017. godine.

Prema riječima sekretarke Tamare Lepetić, s obzirom na to da tokom novogodišnjih i božićnih praznika lokalna uprava nije radila sa strankama, procijenjeno je da bi bilo korisno da rok za predaju prijava bude produžen.

Zainteresovani kandidati prijave sa prilozima treba da  dostavite na adresu: Opština Herceg-Novi, Trg Maršala Tita 2, 85340 Herceg-Novi, sa naznakom: Sekretarijat za kulturu, „Prijava na konkurs za izdavačku djelatnost“, ili neposredno u Građanskom birou, na istoj adresi.

Na konkursu mogu učestvovati fizička i pravna lica koja imaju prebivalište u Crnoj Gori, odnosno koja su u Crnoj Gori registrovana za obavljanje djelatnosti kulture, osim nevladinih organizacija, javnih ustanova i drugih subjekata čiji se rad finansira iz budžeta Crne Gore, odnosno iz budžeta Opštine.

O uslovima, kriterijumima i načinu prijave svi zainteresovani se mogu informisati na opštinskom sajtu gdje je objavljen tekst konkursa, kao i primjer projektne forme, a o prijavama će odlučivati komisija formirana od strane Sekretarijata za kulturu u roku od 30 dana od dana zaključivanja konkursa.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close