Сервис

ПРОЉЕЋЕ 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима али повремено и мјестимично киша или пљусак праћен грмљавином, првенствено у континенталним предјелима. Вјетар слаб до умјерен, јужних смјерова, крајем дана сјеверни и сјевероисточни, током ноћи појачан и јак. Највиша дневна температура ваздуха 17 до 28 степени.

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

У унутрашњем аутобуском превозу број линија је свакодневно већи. Највише их је ка Бару и Подгорици. О терминима полазака више информација на број 321 225 до 23 сата.  

АВИО САОБРАЋАЈ

Аеродроми Црне Горе ће се у првој фази која почиње данас, отворити за летове генералне авијације који могу бити приватног или пословног карактера, написао је директор Аеродрома Црне Горе Данило Орландић на свом Фејсбук профилу.“Ово је битна порука за све нас у Црној Гори и шире јер показује намјеру државе да се на озбиљан, одговоран и фазни начин отвори за стране држављане у сусрет туристичкој сезони”, додао је Орландић.Национално координационо тијело (НKТ) јуче је донијело одлуку о скором отварању Аеродрома Црне Горе за летове генералне авијације ка Црној Гори и из Црне Горе.“Током дана биће донијета одговарајућа упутства и наредбе”, најавили су јуче из НKТ-а.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ

Локални воз из Бара кренуо је на вријеме у 5,15 и у Бијелом Пољу ће бити у 8:55х. Возови у Црној Гори саобраћају на вријеме.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Саобраћај се обавља по сувим коловозима и углавном уз добру видљивост. Нема ванредних ограничења, а о оним устаљеним можете се информисати позивом дежурних на број 19807. Срећан пут!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close