Сервис

ПРОЉЕЋЕ 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

На југу пријеподне постепено разведравање, прво у југозападним предјелима, а током јутра на крајњем југоистоку киша и грмљавина. На сјеверу промјењиво до потпуно облачно, углавном, пријеподне мјестимично слаба киша. Вјетар умјерен до јак сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 11 до 27 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

У већем дијелу земље саобраћа се несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена условима и стању на путу. На дионицама гдје се изводе радови  измијењен је режим саобраћаја због чега је неопходно поштовање привремено постављене саобраћајне сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 10 саобраћајних незгода у којима су двије особа задобила лакше повреде.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

У међуградском саобраћају су из Херцег Новог успостављене линије за Kотор, Будву, Бар, Улцињ, Никшић, Подгорицу… Нема много путника, а неки превозници због празника не возе данас и сутра, сазнајемо на херцегновској Аутобуској атаници.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Са Жељезничке станице у Бару саобраћају међуградски возови до Никшића, Подгорице и Бијелог Поља. Ред вожње је остао исти, а ни цијене нису мијењане.

ДОМ ЗДРАВЉА

У херцегновском Дому здравља организована су уобичајна празнична дежурства. Изабрани љекари за дјецу данас и сутра раде од 7:00 до 14:00 сати, а изабрани љекари за одрасле од 7:00 до 21:00 сат. Амбуланте у Игалу у Бијелој не раде.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close