Сервис

ПРОЉЕЋЕ 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. Пријеподне мјестимично умјерен до појачан вјетар сјеверних смјерова. Температура мора је 20 степени. Највиша дневна температура ваздуха 27 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

У међуградском саобраћају су из Херцег Новог успостављене линије за Kотор, Будву, Бар, Улцињ, Никшић, Подгорицу… Нема много путника, а неки превозници због празника не возе данас, сазнајемо на херцегновској Аутобуској атаници.

АВИО САОБРАЋАЈ

Нормализација путничког авио саобраћаја најављена је почетком јуна, саопштено је из Аеродрома Црне Горе.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Локални возови у Црној Гори саобраћају до Подгорице у шест наврата из Бара, до Бијелог Поља три, од 5:15 до 20:40. Цијена карте је од 3,60 до 10,80 еура.

ДОМ ЗДРАВЉА

У главној згради херцегновског Дома здравља организована су дежурства изабраних љекара од 7 до 21 сат и на дијелу за одрасле и на дијелу за дјецу.

НОВЕ МЈЕРЕ

Од поноћи омогућен слободан улазак грађанима из Црне Горе у Републику Србију на граничном прелазу Добраково. Није потребно имати негативан тест на КОВИД-19 нити дозволу амбасаде.

АМСЦГ

Возаче очекују повољни услови за вожњу, коловози су суви а видљивост добра, док је интезитет саобраћаја умјерен. Током претходна 24 сата догодило се 10 саобраћајних незгода на путевима у Црној Гори. Једна особа је лакше повријеђена.

Возите полако и пажљиво. Срећан пут!

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close