Сервис

ПРОЉЕЋЕ 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано уз слаб до умјерен а у сјеверним предјелима понегдје и појачан развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 16 до 27 степени.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

У међуградском аутобуском саобраћају од поновног успостављања интересовања има углавном за аутобусе за Подгорицу и Бар, сазнајемо од дежурних диспечера у градској станици. Неколико је линија на дневном нивоу,а с обзиром на празничне дане поједини су превозници одлучили да редукују број полазака и данас. Више на 321 225 , до 23 сата.    

МОNTENEGOR AIRLINES

Мањи обим саобраћаја важиће до 14. јуна, укључујући и тај датум. Планирано је да ка Београду, из Подгорице и Тивта, саобраћају смањеним интензитетом у првој половини јуна (чим се отворе аеродроми и границе Црне Горе у складу са одлуком НKТ), док  ка другим редовним дестинацијама у првој половини јуна неће саобраћати. Од друге половине наредног мјесеца очекују постепену нормализацију.

МОНТЕПУТ: ПРОМЕТНО ТОКОМ ПРАЗНИЧНИХ ДАНА

Број возила који је регистрован кроз тунел Созину, уочи дана празника премашио је 5.000. Конкретно, 20.маја их је било према евиденцији надлежних у Монтепут-у, 5.667 а дан касније 4.923. Цијене су годинама исте од еура до 18 у зависности од категорије возила.У досадашњем периоду,када је у питању 2020.број пролазака мјери се цифром од чак 545.454.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

У већем дијелу земље саобраћа се уз повољне услове за вожњу.У протекла 24 сата у нашој земљи догодило  се  15   саобраћајних незгода  у којима су три особе теже, а четири лакше повреде. Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је 24 сата. Информације можете добити путем телефона 19807, 020234999 и 063239987. Срећан пут!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close