Сервис

ПРОЉЕЋЕ 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

У јужним предјелима промјенљиво облачно са сунчаним интервалима али и условима за понегдје краткотрајну кишу, првенствено на подручју Боке. Вјетар углавном слаб до умјерен, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха до 24 степена. Температура мора је 20 степени.

СТРУЈА

Без струје ће, од 8 до 9 сати, бити дио Игала, подручје око парка и Солемара.

НОВЕ МЈЕРЕ

Национално координационо тијело је на сједници одржаној синоћ, поред отварања граница за државе у којима је стопа активног оболијевања од КОВИД-19 мања од 25 на 100 000 становника, дозволило од 1. јуна, рад вртићима, играоницама, јавна окупљања на отвореном и у затвореном простору до 200 људи. Опширније на www.rthn.me.

ДОМ ЗДРАВЉА

У Дјечијем диспанзеру ове седмице у јутарњој смјени су др Драгана Кнежевић и др Оливера Ментовић, у поподневној др Љиљана Угриновић, а у педијатријској амбуланти у Бијелој ради др Милена Пророчић од 8 до 16 сати. У Диспанзеру за жене др Аленка Срдановић ради сваког дана од 7 до 15 сати, осим сриједом када ради од 14 до 21 сат. Др Слободан Булатовић ради понедељком и четвртком од 15 до 19 сати. На дијелу за одрасле у јутарњој смјени су др Тања Зградић, др Александра Колунџић, др Горан Комар, др Сања Чепрнић, док су од 14 до 21 сат у смјени др Данка Кривокапић, др Наташа Миловић и др Сања Топић. У амбуланти у Бијелој раде др Горчин Чворовић, а од 14 до 21 сат ради др Кристина Ђаковић. У амбуланти у Игалу ради др Ана Поповић од 7 до 14 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуске линије успостављене су из нашег града ка Подгорици, Никшићу, Андријевици, Бару, Котору. Мјеста има.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Локални возови у Црној Гори саобраћају до Подгорице, Никшића и Бијелог Поља.

АВИО САОБРАЋАЈ

Од понедељка, 1. јуна, биће дозвољен авио саобраћај са 26 држава за које Црна Гора отвара границе.

АМСЦГ

Због асфалтерских радова на дијелу магистрале у Игалу одобрена потпуна обустава саобраћаја до краја маја, у термину од 10.00 до 13.00 и од 15.30 до 17.30 часова. Возачи ће бити усмјеравани на Мојдешки пут.

Коловози су мокри у сјеверном дијелу државе, вожњу треба прилагодити стању на путевима.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close