Сервис

ПРОЉЕЋЕ 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Пријеподне претежно или дјелимично сунчано, а послијеподне промјенљиво облачно, у континенталним предјелима понегдје уз кишу или пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, углавном, јужни и западни. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 26 степени.

САОБРАЋАЈ

Због радова на санацији пута према насељу Жвиње  од данас је на снази потпуна обустава саобраћаја у термину од 08.30 до 13 сати. На потезу од раскрснице са магистралним путем (Њивичким путем) до села Жвиње ће бити забрањено саобраћање свих моторних возила у наведеном временском периоду, а ради несметаног и безбједног извођења радова.

ЦЕДИС

Потрошачи на Росама неће имати струју од 9 до 12 сати и у четвртак (4. јун) од 9 до 14 сати, информишу из Црногорског електродистрибутивног система.

АУТОБУСКА

Након што су отворене границе, повећен је број полазака ка градовима у Босни и Херцеговини и Србији. Поласци ка Модричи планирани су од данас сваког другог дана у 22: 55. У четвртак 4. јуна ујутро у 8:35 биће реализован полазак ка Сарајеву. У петак 5. Јуна биће реализован полазак ка Београд. Најављен је и полазак ка Сарајеву 6. јуна у 21 сат. Повећан је и број полазака ка градовима у Црној Гори. Информације на телефон 031 321 225.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Локални возови у Црној Гори саобраћају из Бара до Подгорице, Никшића и Бијелог Поља.

АМСЦГ

Саобраћа се по претезно сувим  коловозима. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену  условима и стању на путу. На дионицама гдје се изводе радови важи измијењен режим саобраћаја а поштовање постављене саобраћајне сигнализације је обавезно.

ДОМ ЗДРАВЉА

У херцегновском Дому здравља од изабраних доктора за дјецу од 7 до 14 сати ради др Маја Поповић, а од 14 до 21 др Драгана Кнежевић и др  Љиљана Угриновић. Од изабраних доктора за одрасле у првој смјени су др др Александра Колунџић, др Сања Топић и др Данка Кривокапић. Од 14 до 21 др Тања Зградић, др Наташа Миловић и др Сања Чепрнић. Од изабраних доктора за жене до 14 до 21 сат ради др Аленка Срдановић. У амбуланти у Бијелој на педијатрији ради др Милена Пророчић од  8 до 16, а од изабраних доктора за одрасле у првој смјени је др Кристина Ђаковић, а у другој др Горчин Чворовић. У амбуланти у Игали до 14 сати ради др Ана Поповић.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close