Друштво

ПРОЉЕЋЕ 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно, понегдје уз краткотрајне падавине. Јутарња температура ваздуха 6-9, највиша дневна 15-18 степени.

СИНОПТИЧКА СИТУАЦИЈА: Јадран је под утицајем циклонске циркулације из централног Медитерана.

НОВЕ МЈЕРЕ У БОРБИ ПРОТИВ КОВИД-19

Укинут је међуградски путнички саобраћај, осим за возила која служе за промет робе, снабдијевање и доставу лијекова, хитну медицинску помоћ, комуналне дјелатности, снабдијевање горивом и електричном енергијом, превоз запослених и превоз лица која су боравила ван мјеста боравка ради повратка у то мјесто.

МУП: ИСТЕКЛА ДОКУМЕНТА ВАЖЕЋА  И У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ

Обавеза је надлежних органа који контролишу саобраћај  на путевима да  дозволе којима је истекао рок важења сматрају важећим, ако возач уз дозволу посједује важећу полису осигурања и доказ о извршеном техничком прегледу возила.На веб страници муп.гов.ме, можете се информисати о начину и условима остваривања одређених права у области издавања идентификационих и других докумената”.

ПОМОРСКИ САОБРАЋАЈ КАМЕНАРИ: ЈЕДАН ТРАЈЕКТ У ФУНКЦИЈИ НОН-СТОП

Компанија Поморски саобраћај трајектни превоз обављаће 24 сата, али ће у значајној мјери редуковати фреквентност, од данас у функцији стално  један трајект.Трајектни превоз одвијаће се 24 сата првенствено у функцији подршке ефикасном промету роба.Поласци из Каменара биће на сваки сат (шест, седам, осам сати…), а поласци из Лепетана (шест сати и 30 минута, седам сати и 30 минута, осам сати и 30 минута)”.За хитне случајеве, као што су снабдијевање и достава љекова, хитна медицинска помоћ, хитне интервенције служби од јавног интереса, хитан превоз особа ради смјештаја у карантин, обезбиједили су посаду дежурства.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Услови за вожњу су повољни уз обавезно поштовање ограничења, путеви су мокри а на сјеверу има ситнијих одрона. Ванредних ограничења нема, интензитет је умјерен. Опрезно за воланом и срећан пут!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close