Спорт

PROMJENE NA ČELU KOŠARKAŠKOG SAVEZA CRNE GORE

Veselin Barović je naslijedio Mila Đukanovića i novi je predsjednik KSCG, odlučeno je na Izbornoj skupštini održanoj u hotelu Hilton u Podgorici. Predsjednica ženskog košarkaškog kluba “Primorje” Željka Ratković i u novom je sazivu Upravnog odbora košarkaškog saveza Crne Gore. Barović je dobio jednoglasnu podršku delegata, nakon čega je predložio članove Upravnog odbora koji su takođe jednoglasno izabrani. U tom organu su: Dragan Bokan, Đorđije Goranović, Danilo Mitrović, Zoran Piperović, Željka Ratković, Dragan Tomić, Zoran Vujičić, Aleksandar Mijajlović, Đorđije Pavićević, Vojislav Smolović, Esad Zaimović i Suad Šehović.

Predsjednik Skupštine KSCG je Rafet Husović, a delegati su jednoglasno podržali i kandidata za mjesto zamjenika predsjednika – Radoslava Jovanovića. Na Izbornoj i Redovnoj skupštini izglasan je i novi Statut KSCG koji je u skladu sa Zakonom o sportu, a pored toga usvojeni su još: Registracioni pravilnik, disciplinski pravilnik, pravilnik o arbirtraži.

Usvojen je finansijski izvještaj za 2018. kao i program rada i finansijski plan za 2019. Odlazeći predsjednik Milo Đukanović poželio je novom rukovodstvu srećan rad, a dobio je i loptu kao poklon od zaposlenih u KSCG.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close