Култура

PROMOCIJA KNJIGE “OBLACI BOJE JORGOVANA” MILA PERIŠIĆA

Od prve knjige “Herceg Novi noću – muzički život grada 1950 – 2000” objavljene 2014. godine naš sugrađanin Milo Perišić ne prestaje da raduje novim naslovima  i pričama u kojima sabira  onu zapostavljenu, a toplu priču o Novom i Novljanima. Za večeras je u sklopu programa povodom Dana grada planirana u Dvorani Park promocija knjige “Oblaci boje jorgovana” .

Podsjetićemo  nakon  knjige “Herceg Novi noću” uslijedili su godinu za godinom naslovi  “Novi pod korom od naranče” , “Ljudi iz plave domižane”,  “Zaboravljeni miris bosioka”  i “Mjesečina u čaši” . I novim naslovom Perišić potvrđuje da Herceg Novi ostaje beskrajan izvor njegove inspiracije. Na promociji knjige “Oblaci boje jorgovana” koja je zakazana za 19 sati u Dvorani Park planiran je i koncert „Nostalgija“,  a nastupiće  Anita I Jelena Popović, Dušan Tadić,  Milica I Zoran – duo Providenca, Zoro Martineti kao član Egzodusa i autor knjige Milo Perišić.

Umjesto poziva  – riječi Stevana Koprivice “ Prošla vremena lebde na oblacima boje jorgovana  i smještaju se u naša srca i naše duše da tamo zauvjijek ostanu. Uvjeren sam da je to bila nakana Mila Perišića. U toj nakani je potpuno uspio” .

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close