Друштво

PRVI BIJELI POKRIVAČ NA VRBANJU

Prvi snijeg prekrio je padine Orjena, pa i Avanturistički park na Vrbanju. Nema ga ni za sankanje, ni za skijanje, ali prvi bijeli pokrivač obradovao je zaposlene na Vrbanju.
Upravnik Avanturističkog parka Miroslav Bobo Milanović kazao je da snijeg stidljivo dolazi i da su se lijepo osjećali kada su jutros stigli na Vrbanj.
-Avanturistički park će raditi u svim okolnostima osim kada su padavine i ekstremno niske temperature. Kada su niske temperature dolazi do zamrzavanja konapa i nemoguće je raditi, objašnjava Milanović.
Kako bi put prema zaleđu u zimskom periodu bio prohodan, Opština Herceg novi potpisala je ugovor sa dva preduzetnika, a radnici Komunalno stambenog pruzaće dodatne asistencije, kazao je iz Branko Mitrović
-Pije 15-ak dana na više pozicija lagerovali smo rizlu i pijesak , tako da ćemo obavljati dodatno posipanje na kritičnim mjestima kada ne bude velika količina snijega. Očekujemo da ćemo blagovremeno u saradnji sa dva preduzetnika puteve održavati prohodnim, kazao je Mitrović.
Podjećamo, počeli su i radovi na proširenju puta Kruševice – Vrbanj. Proširenje puta mimoilaženje vozila i povećanje preglednosti u krivinama, što će značajno uticati na poboljšanje kvaliteta saobraćaja na predmetnoj trasi, kojom od otvaranja Avanturističkog parka na Vrbanju prolazi sve veći broj građana i turista.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close