Спорт

PRVO KOLO LAZURE NOVSKE SKY MINI TRAIL LIGE – NAJBOLJI MARIJA I DMITRI

U organizaciji NVO „Orjen Outdoor“ i AK „Niskogorci“, a uz podršku kompanije LAZURE Marina & Hotel, održano je prvo kolo „LAZURE novske sky MINI trail lige“, trka Borići – Vratlo – Borići MINI trail. Staza je bila dugačka 7,4 km / 450 D+ metara ukupnog uspona. Trka je okupila 15 takmičara iz: Njemačke, Austrije, Rusije, Srbije i Crne gore. U ovoj sezoni, prijatelj trke je vinarija “Delić” i Suplement store Montenegro, koji su najboljima uručili poklone iz svog asortimana. Za vizuelni identitet tu su biličlanovi „Reklama Svijet“ a Turistička organizacija je obezbjedila fotografa na trci.

Prvo mjesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Dmitri Lepisov iz Rusije sa vremenom 48:36, dok je drugi bio Evgen Popov sa vremenom 48:58, treći je bio Novljanin Goran Baltić sa vremenom 49:13.

U Ženskoj konkurenciji najbolja je bila Marija Bošnjak iz Herceg Novog sa vremenom 1:06:16, druga je bila Sanja Antić iz Austrije 1:07:38, dok su treće mjesto podijelile Danijela Simović iz Njemačke i Maja Vodovar iz Srbije, sa vremenom 1:55:14.

-Moramo da pomenemo naše stalne učesnike lige, mlade Đorđa i Andriju Vasiljević, koji su velike nade trail trčanja, rekao je Saša Kulinović direktor trke.

Sledeće kolo je zakazano za 13. januar 2019. kada je na programu drugo kolo LAZURE novske sky MINI trail lige i spektakl od Žlijebske lastve do Radoštačkog sedla, Radoštačko Sedlo Night Mini Vertical.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close