Друштво

REAGOVANJE SAVA ZARUBICE RUКOVODIOCA DEPONIJE TISOVE GREDE NA UBLIMA NA NAVODE VLADIMIRA ARSIĆA DIRETORA DOO ČISTOĆA HERCEG NOVI

Na navode direktora doo „Čistoća“Herceg Novi Vladimira  Arsića, koje je nedavno iznio na konferenciji za novinare u dijelu, koji se odnosi na deponijuTisove grede na Ublima, reagovao je rukovodilac deponije Savo Zarubica.
Obraćajući se saopštenjem direktoru Arsiću (koje je dostavio medijima) Zarubica tvrdi da Arsić kao direktor pravi probleme u održavanju deponije i stalno se oglušava na izvještaje koje mu je on kao rukovodilac deponije uredno dostavljao. Zarubica kaže da je zloupotrebljena Odluka Skupštine opštine Herceg Novi (br.02-2315/13) u tom ugovoru, umjesto kubnih metara tvrdi da su stavljene tone. On Arsića pita : “Zašto je izbačena svakodnevna obaveza poravnavanje deponije zemljom. Ako to znamo , tvrdim da je vaša izjava neistinita te zbrinjavanje se ne vrši saglasno odluci  Skupštine Opštine i to je flagrantno kršenje te Odluke. Vi manipulišete sa građanima Herceg Novog, Ubljanima i opštinskim vlastima.Vaša tvrdnja da je konstantovana zloupotreba rukovodilaca deponije je još jedna od vaših neistina i pitam Vas, kako to baš sada, poslije toliko vremena, kada Vas je opomenuo g-din Baždar i zašto šte ste do sada ćutali? Svaki moj izvještaj o dovezenim količinama zemlje, usaglašen je sa „RR-Ivović“ i tek onda predat.
Imate njih, imate vagarske listove o količini komunalnog otpada,demantujte me, a onda recite ko vrši zloupotrebe.
Netačni su i vaši navodi da ste više puta obavili razgovore i pisano me upozorili, već samo jednom poslali pisano upozorenje, te i  opomenu na poštovanje hijerarhije, Očigledno da ste htjeli da me zaplašite. Da se nisam pojavljivao, dok je trajala sanacija još jedna je od Vaših neistina, jer kad je g-din Ivović prijavljivao nasipanje, ja ili neko iz službe obezbjeđenja je prisustvovao i konstatovao izvršeno.Što se tiče najavljenog pokretanje postupka protiv mene ne plaši, naveo je u reagovanju Zarubica. On u obraćanju tvrdi da je direktor taj koji vrši zloupotrebu položaja – neplaćanjem radnicima produženih sati , korišćenja službenog vozila u privatne svrhe i koji njegov zahtjev Upravnom odboru, sklanja i ne daje predsjedniku UO.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close