Друштво

REKLAMA: ZDRAVOLJUPCI PRIREDILI ZABAVU ZA MALIŠANE HERCEG NOVOG I RADANOVIĆA

Zdravoljupci i kompanija IDEA, ove subote su organizovali dva velika druženja sa mališanima u Herceg Novom i u shopping centru Butiko. Velika popularnost ovih plišanih likova rezultirala je sjajnom atmosferom i odličnom zabavom.

Okupljene mališane obradovale su maskote Zdravoljupaca, sa kojima se tražila fotografija više. Da Zdravoljupci prave najbolje žurke, mališani u Herceg Novom i Radanovićima, u shopping centru „Butiko“ uvjerili su se kroz brojne aktivacije. Hrabrijima su se oslikavali omiljeni Zdravoljupci u facepainting kutku, a vodeni šou je bio nezaobilazni dio žurke.

Veliko interesovanje za Zdravoljupcima među mališanima i njihovim roditeljima, rezultiralo je posjetom Herceg Novom i još jednom posjetom Radanovićima i shopping centru „Butiko“. S tim u vezi, jako smo zahvalni potrošačima na lojalnosti, a mališanima na osmijesima i sreći koju donose na ova druženja“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Zdravoljupci su program lojalnosti koji je pokrenula kompanija IDEA sa ciljem promocije i afirmacje zdravih navika u ishrani djece i podizanja svijesti o važnosti redovnog i pravilnog unosa voća i povrća za razvoj djeteta.

Izvorno poznati kao The Godness Gang, Zdravoljupci su ideja globalne kompanije TCC, koja djeluje u preko 50 zemalja svijeta. Nakon velikog uspjeha ovog projekta u trgovačkim lancima širom Evrope, kompanija IDEA prvi put jedan ovakav projekat dovodi u Crnu Goru.

Možete ih nabaviti do 20. novembra, a više informacija o Zdravoljupcima dostupno je na web stranici https://www.idea.co.me/Zdravoljupci

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close