Спорт

RIBOLOV: ZAVRŠEN 21. KUP MIMOZE

Svečanim zatvaranjem u Gradskoj kafani sinoć je završen 21 Kup mimoze u sportskom ribolovu, koji je održan u akvatorijumu hercegnovskog zaliva. Učestvovalo je 15 ekipa, 10 iz Crne Gore i pet iz regiona, a  takmičili su se u tri discipline.

U disciplini lov rukom iz barke (karole) prvo mjesto je pripalo ekipi Igala sa 2 plasmanska boda po 5 plasmanskih bodova imaju Sipa iz Tivta i Delfin iz Budve. U ovoj diciplini pojedinačni pobjednik je Aleksandar Milosavljević (Igalo ) sa 6 plasmanskih bodova. Drugi je Radovan Popović iz ekipe“Sipa“ iz Tivta sa 7, a treći Marko Radosavljević iz Igala sa 11 plasmanskih bodova.

U takmičenju štapom iz barke pojedinačno najuspješni je bio Božidar Buzić iz ekipe Sipe sa 1 plasmanskim bodom, drugi je bio Aleksandar Milsavljević sa 2 i treći Zdravko Damjanović iz ekipe Ribar Baošići sa 3 boda.

U diciplini ekološki ribolov (ulovi ribu i vrati je u more) najuspješni je bio Goran Boričić (Igalo) sa 1 plasmanskim bodom, drugo mjesto pripalo je Radovanu Popoviću sa 2, a treće Bojanu Šolomonu (klub Aero Celje) sa tri plasmanska boda.

Najteži primjerak je upecao Božidar Buzić sa 1.724 grama. Najveći ukupni ulov imao je Radovan Popović od 5 kilograma i 616 grama dok je najuspješniji takmičar iz regiona bio Boris Bulić iz Zadra.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close