Политика

SAOPŠTENJE: NOVSKA LISTA – TRAŽIĆEMO SMJENE

Povodom aktuelne politčke situacije u gradu saopštenjem se oglasila Novska lista ocjenivši da se „nakon novogodišnje i Božićne pauze ili zimskog raspusta“ „ rijaliti program „Skupština Opštine“  vratio u  grad. U saoštenju je dalje navedeno:

U četiri zida rijaliti kuće sve je dozvoljeno. Prekrajati sekretarijate, spajati pa rastavljati (valjda apropo narodne – čupati pa saditi), zapošljavati pa otpuštati, pa u rijaliti vraćati, a ko je kome savjetnik čak ni mi više ne znamo.

Svjesni smo da bi ovaj tekst bio komičan kada bismo ga gledali kao nekakav TV program, ali na žalost, ovaj je tekst tragičan jer se dešava nama, pred našim nosem, i mnogo nas košta! Ono što posebno boli je što za ovakav razvoj situacije niko ne odgovara! U šahovskoj igri koalicije na vlasti u kojoj su sve figure crne da crnje ne mogu biti, žrtvovano je mnogo piona, ali se kralj i kraljica još uvijek dobro drže.

Odluka SO Herceg Novi da za predsjednicu izabere  Natašu Aćimović, a potom da takvu odluku poništi Upravni sud za Novsku listu je potvrda njihove ocjene da predsjednik Skupštine Opštine nema ni najmanju ideju kako treba obavljati svoj posao.

-Druga je da je NVO „Izbor“ još jednom slučajno ili namjerno od strane tog istog predsjednika i njegove partije predstavljen kao parodija političke organizacije. Ne tvrdimo da to nije istina. Predsjednik Skupštine je svojim, kako ih on naziva, formalnim propustima, doveo na vlast „lažnu caricu“ a od svog grada napravio ruglo u političkom i pravnom smislu-saopštili su iz Novske liste.

Kako navode, na sledećoj redovnoj sjednici Skupštine Opštine tražiće smjenu predsjednika Skupštine kao i njegovog sekretara, jer je „neoprostivo svom gradu nanijeti toliku sramotu i ljagu“.

-Jedino časno u ovom trenutku, kada svi znamo da nije dobar pravnik, je da bude bar dobar čovjek i ostavku podnese sam. Neka mu za primjer posluži njegov kolega iz „Morskog dobra“, navedeno je u saopštenju Novske liste.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close