Политика

SAOPŠTENJE: ODGOVOR OO DPS NA REAGOVANJE MILOŠA KONJEVIĆA – GRAĐANI NE TREBA DA PLAĆAJU CIJENU STRASNE POLITIKE

Na saopštenje Miloša Konjevića reagovanje su poslali iz OO DPS.

Poštovani gospodine Konjeviću, POLITIČKI MARKETINGU

Drago nam je da ste iz skuta Demokrata, Vi odozdo, a oni odozgo, smogli snage da odgovorite i predstavite se Hercegnovskoj javnosti u pravom svijetlu. Vaše reagovanje, objavaljeno kao politički marketing, i nije vrijedno odgovora. Ono najbolje govori o Vama, Vašem vaspitanju i karakteru. Zato se na Vaše uvrede nećemo osvrtati, već ćemo prepustiti građanima da ocijene Vaše stavove, čvrsto vjerujući da su građani najbolji sudija.

Ipak, vratićemo se na povod našeg reagovanja, a to je dodatni trošak koji su, prema Vašim zamisliima, građaniHerceg Novog trebali da plaćaju na osnovu odluke koju ste skovali u Upravnom odboru Parking servisa iza njihovih leđa i leđa javnosti. Ako je umješnost Vaše politike da prvo donesete odluku sa partnerom pod čije ste se skute duboko zavukli, a onda da istu “junački” poništite bahato ponavljajući “ja, pa ja”, onda priznajemo da takvu politiku ne razumijemo. Nama i ne smeta da “lično Vi ukinete odluku o plaćanju parkinga nedjeljom“ kako ste kazali, mada nas čudi da Vaš partner u svom saopštenju objavljenom juče kaže suprotno, citiramo: “Turistička sezona podrazumjeva i nedjelju, pa se detaljnom analizom ukazala potreba za naplatom parking i nedjeljom…”.

Zato, poštedite nas Vašeg vaspitanja i kulture, i riješite sa partnerima problem koji ste partnerski napravili. I dok se budete prevrtali u vrtlogu strastvene politike koju vodite, i bez koje izgleda ne možete, zapamtite: nas interesuje samo jedno – da građani Herceg Novog ne plaćaju dodatne namete umornoj koaliciji u rasulu, navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora DPS HN.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close