Политика

SAOPŠTENJE OO DPS:OBEĆAVAJU DA ĆE OBEĆANO ISPUNITI NA OBEĆAVAJUĆI NAČIN

Na jučerašnje reagovanje rukovodstva Opštine Herceg Novi odgovorili su iz OO DPS. U reagovanju navode:

Poslanici DPS-a sinoć su u Skupštini Crne Gore dostojanstveno radili svoj posao i argumentovano diskutovali o predloženom zakonu. Poslanici partija koji čine koaliciju u Herceg Novom na argumente i činjenice odgovorili su uvredama, drekom i prijetnjama. Cijepali su Ustav, čupali mikrofone, bacali monitore i gađali svoje kolege. U jednom momentu poslanici DF-a fizički su se obračunali sa poslanicima SDP-a. Nismo razumjeli da je to bio ljubavni zagrljaj, ali je moguće da će se u Herceg Novom prigrliti i da će to ojačati njihove moralne standarde.

Nespremna da civilizovano i argumentovano odbrane svoje političke stavove, lokalna vlast se okupila sa omanjom grupom građana i blokirala put. Blokada puta bio je odgovor na sopstveno nasilje u Skupštini. Time su spriječili slobodu kretanja svih građana Herceg Novog i turista. Nemoćna da riješe brojne probleme koje je sama napravili, od datih obećanja brane se novim. Obećava da će obećano ispuniti na obećavajući način. Sada se sakrivaju i iza vjere. Da li su vjera ili crkva krivi za neredovne isplate plata zaposlenih u gradskim službama, komunalni otpad koji se ne odvozi na vrijeme, neuređene parking zone, plaćanje promotivnih tekstova lokalne koalicije u jednom mediju, sjednice Skupštine Opštine koje se ne održavaju?

Ova će vlast ostati upamćena kao najnesposobnija lokalna vlast u dugoj istoriji Herceg Novog. Zato ćemo nastaviti da je prozivamo, jer ne radi svoj posao i samo obmanjuje građane Herceg Novog- navedeno je u saopštenju OO DPS.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close