Спорт

САОПШТЕЊЕ ВК “ПРИМОРАЦ” ПОВОДОМ СМРТИ БОРИСА КРИВОКАПИЋА


Након тешке болести, у 30. години, преминуо је некадашњи ватерполиста Приморца Борис Кривокапић. Поводом смрти младог ватерполисте саопштење су упутили из ВК “Приморац”:

-Иако смо били свјесни тешке животне борбе, надали смо се и вјеровали да ће Борис својим спортским духом, животном енергијом и младошћу, из ње изаћи као побједник. Нажалост није успио.

Био је талентован ватерполиста, примјеран друг и пожртвован саиграч. Године младости провео је “Приморцу” и оставио дубок и неизбристив траг на све нас који смо га познавали.

Био је узор млађим генерацијама у базену и ван њега.

Поносни што је годинама био дио нашег клуба и наших живота, чуват ћемо га од заборава -наведено је у саопштењу ВК “Приморац”.

Кривокапић је био дио омладинске репрезентације Црне Горе, која се 2008. године попела на кров Европе у Истанбулу под вођством Слободана Мачића.

Годину касније, освојио је сребрну медаљу на Европском шампионату у Хањи (Грчка) за играче до 20 година. Кривокапић је тада био у селекцији коју је водио Петар Вицо.

Одиграо је више сезона у првом тиму “Приморца” чувајући мрежу которског прволигаша чије руководство и играчи дубоко саосјећају због прераног одласка Бориса Кривокапића, а телеграм је упутио и предсједник ВПСЦГ Дејан Бајић.

Телеграм саучешћа породици Кривокапић упутио је и министар спорта и младих Никола Јановић.

Извор: Радио Котор

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close