IzdvojenoSport

SARAJEVO “CUP NOVI GRAD”: PLIVAČKOJ EKIPI JADRANA 19 MEDALJA

Plivačka ekipa Jadrana Carine, predvođena trenerom Seadom Adrovićem, osvojila je ukupno 19 medalja (6 zlato, 6 srebro, 7 bronza), na desetom Međunarodnom plivačkom mitingu „Cup Novi Grad“ u Sarajevu.

Trener Sead Adrović istakao je da može biti zadovoljan rezultatom, s obzirom na to da je njegova ekipa imala u kratkom vremenu veći broj takmičenja.

-Tamičarska forma se nije mogla držati toliko. Nekima je ovo takmičenje bilo i najbolje izdanje, Ljubica Bošković na 50 i 100 metara slobodno popravila je lični rekord. Bio je ovo dobar nastup ekipe Jadrana”, poručio je Adrović.

REZULTATI TRKA JADRANŠA PRVA TRI MJESTA:

Štafetu 4×50 slobodno (u sastavu djevojčica i dječaka) Anđela Antunović, Ljubica Bošković, Aleksa Radović i Vasilije Andrić isplivali su i zauzeli treće mjesto.

Aleksa Radović osvojio je prvo mjesto na 50m prsno i bio je prvi na 100m prsno. Challenge prsno 50m od šest plivača bio je drugi, od četiri plivača treći i u trci od tri plivača takođe treći. I trka 50m slobodno donijela mu je treće mjesto.

Mina Cvjetičanin druga je završila trku 100m mješovitim stilom i takođe je bila druga na 50m prsno. Na 50m slobodno zauzela je treće mjesto, a na 50m delfin prvo mjesto i na 100m delfin.

Bjanka Bulajić trećeplasirana je završila trku 100m leđno. Ljubica Bošković isplivala je 50m slobodno i trku završila prvoplasirana, a takođe je bila prva i na 100m slobodno. Anđela Antunović zauzela je treće mjesto na 50m slobodno i drugo na 100m slobodno.

Vasilije Andrić isplivao je 100m slobodno i trku završio drugi. Viktor Andrić isplivao je 100m delfin i zauzeo drugo mjesto.

PVK JADRAN CARINE: Anđela Antunović, Anđela Radojičić, Faina Driaeva, Mina Cvjetičanin, Ljubica Bošković, Ivana Antunović, Ana Marija Copola, Bjanka Bulajić, Viktor Andrić, Vasilije Andrić, Aleksa Radović, trener Sead Adrović.

Tags

Povezane Vijesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Close