Политика

SAVJET MLADIH DPS HERCEG NOVI DONIRAO ŠKOLSKI PRIBOR NAJMLAĐIM SUGRAĐANIMA

Savjet mladih DPS Herceg Novi, u saradnji sa Klubom volontera iz Herceg Novog, prikupio je i donirao školski pribor najmlađim sugrađanima, navode u saopštenju za javnost.

-Uz konsultacije sa prosvjetnim radnicima i zaposlenima u Knjižari „Dambo“, pokrenuli smo akciju pod nazivom „Za srećan početak“. Htjeli smo da obilježimo početak procesa formalnog obrazovanja najmlađih u našem gradu uz iskrene želje da u svakoj fazi tog procesa nižu samo uspjehe. Pripremili smo komplete školskog pribora kako bi svako mogao da doprinese akciji i ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su dali sredstva i podržali akciju, kazao je predsjednik Savjeta mladih DPS Herceg Novi Zoran Lučić.

Prikupljeni kompleti i donacija uručeni su Klubu volontera i gospođi Zorici Drakulić Vidaković kako bi sveske, pernice, olovke i ostali školski pribor stigli na prave adrese, navode iz OO DPS Herceg Novi.

-Cilj nam je da ovakvim aktivnostima pokrenemo građane Herceg Novog da učestvuju u što većem broju humanih inicijativa, jer vjerujemo u društvo koje brine o onima kojima je to potrebno. Svjesni smo da je polazak u školu mnogim roditeljima, a posebno u mnogočlanim porodicama, značajan izdatak. Zato nam je drago ako makar jednoj porodici olakšali i uljepšali početak školske godine, zaključila je Bojana Baković.

Akciji se odazvao veliki broj članova Savjeta mladih DPS Herceg Novi. Mladi DPS planiraju da i u narednom periodu pokrenu slične, društveno-korisne akcije, naveli su u saopštenju iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close