Сервис

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано и веома топло. Послијеподне у јужним предјелима слаб до умјерен, а у сјеверним појачан и јак развој облачности, мјестимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, послијеподне понегдје умјерен до појачан сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 28 до 40 степени.
АЕРОДРОМ ТИВАТ
Два лета најављена су за данас из Боке. Монтенегро аирлинес за Лондон  у 8:15 часова. Белавиа за Минск у 16:50.
АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ
Више десетина линија на дневном нивоу повезују јужни и централни регион Црне Горе. Сјевер је нешто мање заступљен, у складу са интересовањем путника. На међународном ниову, из компаније Лалатовић омогућавају превоз путника до Београда и Новог Сада. Наредни полазак је најављен у недељу, 2.августа у 7:00 часова из Херцег Новог. 
ПАРКИНГ СЕРВИС:НА ПОСЕБНОМ ПАРКИРАЛИШТУ У ИГАЛУ ДО 50% ПОПУСТА
До даљњег је омогућено бесплатно паркирање у Улици Сава Илића, од Рибарске улице до улаза у институт “Др Симо Милошевић” са јужне стране (паркинг мјеста од 1 до 52).  За кориснике мјесечних пропусница за грађане на Посебном паркиралишту Игало одобрава се попуст од 50% на цијене из важећег Цјеновника за мјесеце август и септембар, подсјећају из „Паркинг сервиса“ Херцег Нови.
СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА
Повољне временске прилике погодују да се и саобраћај одвија несметано. Саобраћај је , како наводе у Ауто мото савезу, умјереног интензитета.На магистралном путу М-11 Лепетани-Тиват због радова на прикључењу општине Херцег Нови на регионални водовод промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, а долази и до повремених прекида саобраћаја не дужих од 15 минута. Телефон 19807 доступан је 24 сата. Срећан пут !

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close