ДруштвоИздвојено

SLUŽBA ZA INFORMISANJE: NEĆE BITI NAPLATE PARKINGA OKO OŠ “DAŠO PAVIČIĆ”

Evo informacije koja će mnoge obradovati: neće biti naplate parkinga oko Osnovne škole „Dašo Pavičić“ na Toploj sve dok ta ulica ne bude rekonstruisana, odluka je rukovodstva Opštine Herecg Novi, a obavještavaju iz  Službe za informisanje..

Naime, iako je planirano da „Parking servis“ u dogovoru sa Odborom škole „Dašo Pavičić“ počne sa naplatom parkiranja, nakon sagledavanja situacije dogovoreno je da za to ne postoje uslovi dok ova ulica ne bude rekonstruisana. Na ovaj način, lokalna uprava je uvažila i sugestije brojnih roditelja koje su pristigle tokom proteklih nekoliko dana.

Zaključeno je da će parking mjesta ostati ucrtana radi održavanja saobraćajnog reda, što će biti predmet redovne kontrole i svi koji se budu parkirali mimo za to naznačenih pozicija biće sankcionisani.

Osim toga, odlučeno je da neće biti naplate parkiranja ni na novoiscrtanim mjestima u dijelu ulice Orjenski bataljon, od raskrsnice sa Ulicom Sava Bajkovića do stomatološke ordinacije Veselinović.

Takođe, dogovoren je nastavak uređenja parking mjesta na kojima se parkiranje neće naplaćivati. Među prioritetima su lokacije u naselju Topla gdje su slučajevi kršenja saobraćajnog reda posebno izražena pojava.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close