Друштво

SPORTSKA HALA “POLINO SPORT ARENA” OTVORENA U SUTORINI

Sportska  hala „Polino sport arena“, svečano je sinoć otvorena u Sutorini. Nakon što je pijavica, koja je prije dvije godine pogodila  naš grad, uništila objekat u Meljnama,porodice Šukurica i Božović, izgradile su novi sportski objekat.

Otvaranjem ovog objekta djeca ali i stariji imaće priliku da tokom zime rade na razvijanju sportskog duha, fer pleja individulanih i kolektivnih sposobnosti što će imati dugoročan efekat na razvitak i boljitak društvene zajednice kojoj pripadamo, kazao je na otvaranju predsjednik opštine Stevan Katić:

-Opština Herceg Novi podržala je izgradnju ovog objekta. Uvjeren sam da svi znate da ulažemo napore kako bi se u našem gradu izgradio što veći broj sportskih terena, a  najbolji primjer za to je izgradnja sportskog i dječijeg igrališta na Topoj i Gomili koji su nedavno završeni. Usvojili smo i Strategiju razvoja sporta do 2021. godine uvažavajući potrebe omladine Herceg Novog  , a sa ciljem poboljšanja uslova života i bavljenja sportom u našem gradu. Jedan dodatni stepenik predstavlja i poduhvat sportkih entiteta kakav je Polino sport. Novi objekat služiće na ponos kako Pollino sportu, tako i Opštini HN i svim njenim građanima, kazao je Katić.

Jedan od vlasnika Igor Božović istakao je da su nakon što je pijavica uništila njihov objekat, uspjeli da izgrade novi koji će krasiti dječiji osmjesi i graja.

-Potrudili smo se da gradu donesemo nešto novo kako za njegove sugrađane tako i goste, kazao je Božović

Na svečanosti su uručene i zahvalnice ustanovama i preduzećima koji su pomogli izgradnju objekta.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close