Спорт

SPORTSKI RIBOLOVCI “IGALA” DRUGI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U BAOŠIĆU

U organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru i KSR „Ribar“, u nedelju je u Baošiću održano ekipno državno prvenstvo u ribolovu štapom iz barke, na kome je učestvovalo 14 ekipa. Najuspješnija je bila “Sipa” iz Tivta, u sastavu Tomo Cvjetković, Boždar Buzić i Radovan Popović, koja je sa po jednim trećim, šestim i 13. mjestom, osvojila titulu prvaka Crne Gore.

Drugo mjesto je pripalo ekipi “Igala”, u sastavu Miloš Dašić, Marko Radosavljević i Aleksandar Milosavljević sa četvrtim, sedmim i 32. mjestom. U pojedinačnoj konkurciji Miloš Dašić iz Bara je bio četvrti, čime je doprinio visokom plasmanu “Igala”. Treća je bila ekipi domaćina “Ribar 1” Baošić, u sastavu Dejan Sijerković, Milan Ljubić i Zdravko Damjanović, koji su plasmanima na petom, 14. i 28. mjestu izborili bronzanu medalju.

Četvrto mjesto pripalo je drugoj ekipi  “Ribara” u sastavu Marko Vujisić, Dragan Vasiljević i Belo Dragojlović. Peta je bila “Ama”iz Кostanjice, u sastavu Predrag Tasić, koji je u pojedinačnoj konkurenciji bio prvi, Goran Dabović i Zoran Beljkaš. Šesti su bili ribari “Jugola Grakalića” iz Herceg Novog, sedmi  “Delfin” iz Budve, osmi “Pristan” iz Bara, deveti “Pagar” iz Tivta a deseti “Širun” iz Budve. Slijede “Bokeška Jedra” iz Đenovića, “Rumija” iz Bara, “Sabljarka” iz Zelenike i poslednjeplasirana ekipa “Bojana” iz Bara.

Ovo takmičenje je seniorskim i juniorskim reprezentativcima Crne Gore, selektora Anta Koka Arapovića i Slobodana Svilanovića, bilo generalna proba pred Svjetsko prvenstvo koje će od 23. do 28. septembra biti održano u italijanskom gradu Galipoli.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close