Туризам

STEVAN MILIĆ GENERALNI DIREKTOR PORTONOVI RESORT MANAGEMENT COMPANY

Kompanija Azmont Investments imenovala je Stevana Milića za  novog generalnog  direktora Portonovi Resort Management Company. Milić je bio član menadžment tima kompanije Azmont Investments od 2014. Od jula ove godine biće  odgovoran za razvoj i implementaciju operativne strategije, građenje i vođenje tima, kao i za  liderstvo i menadžment nad svim operacijama rastućeg Portonovi rizorta, visoko luksuznog  projekta čije je otvaranje planirano za 2019. godinu.

-Portonovi Resort Management Company (PRMC) je Azmontova ćerka kompanija, osnovana sa  ciljem da vodi menadžment svih operacija Portonovi rizorta njegovih rezidencijalnih jedinica i  maloprodajnih prostora. Tim novosonovane kompanije u potpunosti će biti  zadužen za operativno funkcionisanje 700€ miliona vrijednog Portonovi rizorta, koji se prostire  na 26 hektara i karakteriše ga 250 luksuznih stambenih jedinica, 55 privatnih vila, kao i prvi One  & Only rizort u Evropi, te raskošna promenada sa maloprodajnim objektima i restoranima, kao i  marina po posljednjim standardima namijenjena super i mega jahtama – naveli su iz Azmonta.

Stevan Milić se priključio Portonovi projektu kao direktor ljudskih resursa i administracije  2014. godine. U 2015. prešao je na poziciju pomoćnika izvršnog direktora za operacije. Timu  Portonovog se pridružio nakon rada na poziciji direktora korporativnih komunikacija i ljudskih  resursa u vodećoj internacionalnoj kompaniji za telekomunikacije. Njegovo bogato korporativno  iskustvo i vještine u mendadžmentu dokazane su kroz brojne projekte kompanije na lokalnom,  regionalnom i međunarodnom nivou, u trajanju od skoro čitave jedne decenije.

-Iskreno vjerujem da budućnost Crne Gore, a posebno kao turističke destinacije,  prvenstveno leži u njenim ljudima i njihovoj posvećenosti pozicioniranju Crne Gore na svjetskoj   mapi. Ponosan sam na sve što smo upjeli u procesu otvaranja ka Evropi i cijelom svijetu, i nadam  se da ćemo sa projektima kao što je Portonovi nastaviti uspješnu promociju Crne Gore kao  brenda i jedinstvene destinacije u Mediteranu- rekao je Milić.

Tags

Повезане Вијести

7 Коментара

  1. Zanimljivo… Gradski radio a tek sad kad se uskomesalo oko “mentora” Izbor, botovi pisu komentare.
    Jadna si Vitka i Dubravka… I zalosna.
    Valjda cete u paketu leceti da se dekontaminira zona Radio HN

  2. A sto radi ovaj Mali Zlokovic ??? Od jednom ga svudje ima a nidje! Sto je on ucinio za Bijelu od kad je predsjednik MZ? Dje je ulozio pare, sta je uradio za mjesto ? Sta je sa Domom kulture Bijela? Voda pluta i sve se raspada a svi znamo kakav je nekad bio. Puno obecato nista sprovedeno! Tako je to narode kad misevi kolo vode!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close