ИздвојеноСпорт

STRELJAŠTVO, LETEĆE METE TRAP – HERCEG NOVI EKIPNI PRVAK CRNE GORE

U organizaciji Streljačkog saveza Crne Gore, završen je liga Kup u disciplini leteće mete-trap. U poslijednjem 4. kolu na Kamenom, trijumfovala je ekipa SKlm “Herceg Novi”, što je bilo  dovoljno za  ekipnu titulu u 2019. godini. Novljani su u sastavu Mrkajić, Perišić, Jovetić, ove sezone pobijedili na sva četiri  takmičenja i zasluženo  osvojili šampionski pehar.

U poslednjem kolu Novljani su slavili rezultatom  305 : 297 protiv SK “Gams”Cetinje (Marković N., Marković J., Raičević).

U pojedinačnoj konkurenciji pobijedio Jovica Marković (SK Gams) koji je u finalu za jedan pogodak bio bolji od Iva Stanišića (SKlm Cetinje), rezultatom 39:38. Treće mjesto, pripalo je standardno dobrom  Nikoli Perišiću, članu SKlm “Herceg Novi”, koji je slabo krenuo u prvoj seriji, da bi u nastavku, a naročito u finalu, značajno popravio utisak.

Takmicenje se nastavlja vec narednog vikenda, kvalifikacionim izbornim turnirom u Herceg Novom, nakon koga ćemo saznati imena naših trap predstavnika za Igre malih zemalja, koje će se održati u Crnoj Gori.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close