ДруштвоПолитика

SUTRA SJEDNICA SO HERCEG NOVI

Za sutra je zakazana 19. redovna sjednica SO Herceg Novi. Riječ je o sjednici koja je bila zakazana za 23. februar a tada predloženi dnevni red proširen je za još tri tačke.

Pred odbornicima su između ostalog, predlozi odluka o vodosnabdijevanju, naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta i o boravišnoj taksi.  Na dnevnom redu je i predlog Odluke o utvrđivanju lokacije za izgradnju lokalnog objekta od opšteg interesa – podzemnog prolaza sa pokretnim stepeništem u Herceg Novom, kao i predlog odluke o davanju saglasnosti na ugovor o ustupanju fudbalskog terena.

Predloženi dnevni red sjutrašnje skupštinske sjednice  naknadno je proširen zbog donošenja Odluke o izmjenanama i dopunama Statuta doo Čistoća Herceg Novi i saglasnosti na Odluku Odbora direktora doo Vodovod i kanalizacija Herceg Novi na izbor Jelene Đaković za izvršnog direktora. Na sjednici će biti riječi i o predlogu odluke o davanju saglasnosti na odluku odbora direktora Vodovoda o produženju ročnosti ugovora o kreditu.

Budžet opštine za 2016. godinu, nakon odgađanja zasjedanja predviđenog 23. februara, usvojen je na šestoj vanrednoj sjednici SO, 26. februara. Vanredna sjednica zakazana je po hitnom postupku na inicijativu v.d. predsjednika Opštine Dragana Jankovića, jer je funkcionisanje opštine ograničeno rokom privremene odluke o finansiranju do 31. marta ali i iznosom sredstava koja se mogu koristiti.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close