Туризам

TO HN: PROMOCIJA LJETNJE TURISTIČKE SEZONE NA SJEVERU- ORGANIZOVAN PREVOZ IZ HERCEG NOVOG

„Promocija ljetnje turističke sezone na sjeveru“ biće organizovana 6.jula u ski centru „Kolašin 1600, a iz Turističke organizacije informišu da je orgnizovan prevoz iz Herceg Novog. Promociju organizacije skijališta Crne Gore u saradnji sa resornim Ministarstvom i Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.

Predviđen je zabavni program u okviru kojeg će biti realizovana i nagradna igra „ Potraga za poklonom“.  Svi koji budu željeli da učestvuju u nagradnoj igri potencijalni su dobitnici nagrada poput; rančeva, majca, šešira, čaša, rokovnika i drugog promo materijala. Druga nagradna  igra je “ Najbolja fotografija sa Summer openinga”, a tu je i specijalna lutrija u okviru koje će posjetioci osvojiti vrijedne poklone. U okviru programa biće obezbijeđena besplatna vožnja žičarom uz promotivne cijene hrane i pića. Cijeli program upotpunice koncert muzičke zvijezde Hari Mata Harija. Turistička organizacija Herceg Novi za ovaj događaj obezbijedila je besplatan autobuski prevoz, a zainteresovani mogu da se prijave  na telefon 031 350 820.

Polazak autobusa je u 07 sati sa Dubrave. Od 10:30h  do 12:00h  prijava učesnika u nagradnoj igri – lutrija (popunjavanje anketnog listića) Od 10 sati naastup di dzejeva. Od 11: Flash mode, dječiji program. Od 13:00 do 15:30h biće održan koncert Hari Mata Harija, a potom će nastupiti DJ Mr Jools. U 18 sati planiran je  povratak za Herceg Novi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close