ДруштвоИздвојено

ТОКОМ НОЋИ ПАЛО 124 ЛИТРА КИШЕ – НЕМА ВЕЋИХ ПОСЉЕДИЦА

Током ноћи у Херцег Новом пало је 124 литара кише по метру квадратном, што је екстремна количина и за зимске услове. С обзиром на то да није било јаког вјетра нису забиљежене веће посљедице. На путевима у граду су са околиних градилишта примјетни наноси пијеска које уклањају радници Комунално стамбеног предузећа. Током ноћи ватрогасне екипе имале су двије интервенције.

Према ријечима директорице Комунално стамбеног предузећа Јасмине Коњевић екипе обилазе комплетан терен:

– Радници тренутно уклањају пијесак који је нанијет са градилишта код зграде МУП-а. Примјетно је да је доста поклопаца од шахтова подигнуто , које су углавном грађани дизали, тако да ће наше екипе све то вратити.

Припадници Службе заштите и спасавања током ноћи интервенисали су у Зеленици и на Топлој, док пријава за поплаве нису имали, казао је самостални савјетник Зоран Гамбер:

– Имали смо гашења напуштеног пластичног киоска у Зеленици код основне школе и брзом интервенцијом смо успјели да угасимо тај пожар. Имали смо интервенцију на једној кући на Топлој, гдје се приликом удара грома запалила греда, али до доласка наше екипе власник је успио да угаси. Ми смо му помогли да санира пожар, казао је Гамбер.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close