ДруштвоИздвојено

ТРАЈЕКТИ ОД СЈУТРА ПО РЕДУКОВАНОМ РЕДУ ВОЖЊЕ

Трајектни саобраћај ће се и даље одвијати непрекидно 24 часа, али у значајној мјери редуковане фреквентности, саопштено је из Поморског саобраћаја. Возиће један трајект, на пун сат из Каменара, а пола сата из Лепетана. За хитне ситуације, обезбјеђена је дежурна посада.

-У складу са опредјељењем Владе Црне Горе о отворености наших граница за робни промет, за несметано вршење транзита роба, као и усљед потребе за редовном дистрибуцијом роба унутар нашег тржишта, компанија “Поморски саобраћај доо”, трајектни превоз обавља 24 сата непрекидно и то првенствено у функцији подршке ефикасном промету роба, казали су из Поморског саобраћаја.

Такав режим саобраћаја примјењују од самог почетка увођења мјера које су предузете од стране надлежних државних органа, у циљу спрјечавања настајања и ширења заразе вирусом COVID-19.

-Имајући у виду најновије мјере Националног координационог тијела за заразне болести са јучерашње сједнице, а које се првенствено односе на обуставу међународног и међуградског путничког саобраћаја, осим у граничним случајевима, обавјештавамо јавност да ће компанија и убудуће обављати трајектни саобраћај непрекидно 24 часа, али у значајној мјери редуковане фреквентности – каже се у саопштењу.

Почев од сјутра ујутру, 26. марта од 6:00, у функцији ће стално бити један трајект током 24 сата, с тим да ће поласци из Каменара бити на сваки сат рачунајући од пуног сата (6:00, 7:00, 8:00, …), а поласци из Лепетана на сваки сат рачунајући од пола сата (6:30, 7:30, 8:30, …), наведено је у саопштењу.

За све хитне случајеве као што је снабдијевање и достава љекова, хитна медицинска помоћ, хитне интервенције служби од јавног интереса, хитан превоз особа ради смејштаја у карантин итд, компанија је обезбиједила посаду дежурства и преузима обавезу правовременог дјеловања као да се ради о редовним околностима.

-За те случајеве контак телефон: 031/673 522 и 031/673 558. Уз наду да ћемо што прије превазићи ову пошаст која нас је све заједно снашла, свим грађанима и пословним партнерима желимо да прије свега сачувају здравље – казали су из Поморског саобраћаја.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close