ДруштвоИздвојено

TRI PONUĐAČA NA TENDERU ZA REKONSTRUKCIJU VRTIĆA NA SAVINI

Na tender za rekonstrukciju vrtića na Savini javila su se tri ponuđača, a početak radova, premda će zavisiti od tenderske procedure, planiran je ove godine.

Projekat rekonstrukcije vrtića na Savini finansira se kroz projekat Energetska efikasnost u javnim zgradama u Crnoj Gori u partnerstvu sa njemačkom KFW bankom i iz kapitalnog budžeta. Nosilac projekta je Ministarstvo ekonomije u saradnji sa Ministarstvom prosvjete u dijelu obrazovnih objekata.

Kako su saopštili iz Ministarstva prosvjete, tenderski postupak za odabir izvođača radova na rekonstrukciji vrtića “Naša radost” na Savini je u toku.

-Informaciju o odabiru najpovoljnijeg ponuđača i vrijednosti radova moguće je dostaviti tek nakon okončanja tenderskog postupka. Na tender su se, prema informacijama Ministarstva ekonomije, javila tri ponuđača, i to sva tri iz Crne Gore. Početak radova zavisi od tenderskih procedura, svakako se očekuje ove godine, a planirano je da radovi traju 12 mjeseci. Time će se dobiti gotovo novi, moderan vrtić, saopštili su iz PR službe Ministarstva prosvjete.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close