Туризам

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN PREDSTAVILA NOVOGODIŠNJI PROGRAM U PODGORICI

Gradska Turistička organizacija predstavila je danas u Podgorici novogodišnji program na konferenciji za novinare, koju je priredila Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Organizacija dočeka Nove godine je nešto po čemu je Crna Gora već prepoznata kao lider u regionu i samim tim važan segment zimske turističke ponude. Iz godine u godinu imamo sve bogatiji program, u okviru kojeg na gradskim trgovima duž primorja i u glavnom gradu, kao i u hotelima širom zemlje, nastupaju zvijezde domaće i regionalne muzičke scene. Tu su i dodatni sadržaji kao što su božićni bazari, klizališta, animacija i predstave za najmlađe, koji upotpunjuju prazničnu ponudu, saopštili sui z NTO.

Na konferenciji, višednevne novogodišnje programe predstavile su i lokalne turističke organizacija Podgorice, Bara, Budve, Tivta i Kotora. Pored primorja i glavnog grada, crnogoski planinski centri su posebno atraktivna destinacija za novogodišnje praznike, kojima se ujedno i obilježava početak zimske turističke sezone.

U NTO očekuju da će zadržati imidž destinacije najboljeg prazničnog provoda u regionu i rekordnom posjetom domaćih, gostiju iz regiona, ali i iz ostalih zemalja Evrope zaokružiti ovu uspješnu turističku godinu i započeti novu. Podsjećamo, povodom Nove 2020. godine u Herceg Novom biće organizovan trodnevni program.  30. decembar nastupiće Aleksandra Prijović, 31. Neverne bebe i 1. Januara Haris Džinović, a koncerti će biti održani na platou ispred hotela Igalo.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close