ИздвојеноТуризам

TURISTIČKA ORGANIZACIJA: U HERCEG NOVOM 5 847 GOSTIJU, NAPLATA BORAVIŠNE TAKSE VEĆA ZA 99,57%

Naplata boravišne takse u prva četiri mjeseca tekuće godine je za 99, 57% veća u odnosu na isti period prošle godine, saopštavaju iz gradske Turističke organizacije.

-Januar je bolji za 155,01%, februar za 45,44%, mart za 135,47% a april za 91,35% u odnosu na prošlogodišnji. Prema obrađenim statističkim podacima kojima raspolažemo, za prva tri mjeseca 2019. godine bilo je 289,4% više dolazaka u odnosu na prvo tromjesečje 2018. godine. Trenutno u Herceg Novom boravi 5 847 registrovanih gostiju što je za 18% više u odnosu na isti period prošle godine.

Pripreme za predstojeću ljetnju turističku sezonu teku prema planu i u završnoj su fazi. Sve aktivnosti odvijaju se uspješno još od početka godine zahvajuljući preciznom marketinškom planu koji je u najvećem dijelu već realizovan.

-Očekivanja su iznad prošlogodišnjih jer nam je cilj da se svake godine procentualno poboljša efekat i popunjenost. Fokusirani smo na poboljšanje popunjenosti u vansezoni gdje postoji dosta prostora za rast.  Interesovanje turista i medija iz regiona za ovogodišnju ponudu Herceg Novog veoma je izraženo. Saradnja sa kompletnom turističkom privredom grada, te informacije koje dobijamo od njenih predstavnika i  koje su nam od velikog značaja,  predstavljaju smjernice za dalje djelovanje u cilju što bolje popunjenosti kapaciteta, informišu iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close