Туризам

TURISTIČKA PONUDA HERCEG NOVOG NA “BEOGRADSKOM MANIFESTU”

Na Kalemegdanu je juče (petak, 24. maj) počeo peti “Beogradski manifest”, čiji je partner ove godine  Crna Gora. Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja ovogodišnju turističku ponudu na zajedničkom prostoru sa drugim lokalnim turističkim organizacijama, na čelu sa NTO.

U okviru kampanje na tržištu regiona Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Srbiji, lokalnim turističkim organizacijama i crnogorskom turističkom privredom predstavlja turističku ponudu Crne Gore na manifestaciji “Beogradski Manifest” koja se održava  od 24. do 26. maja, na Kalemegdanu, saopšteno je iz NTO CG.

– Na izložbenom prostoru Nacionalne turističke organizacije Crne Gore predstavljaju se lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog i Podgorice, organizatori festivala “Bedem Fest”, “Sea Dance” i “Waveul festival”, kompanija “Plantaže 13.jul” i maslinari i vinari iz Bara. Izložbeni prostor Crne Gore na Beogradskom Manifestu posjetili su ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i ambasador Crne Gore u Beogradu Branislav Mićunović.

Akcenat je na turističkoj ponudi tokom ljetne sezone, a posebna pažnja je posvećena promociji festivala i gastronomskih manifestacija.

– Predstavnici turističkih organizacija će posjetioce “Beogradskog  Manifesta” upoznati sa novitetima u ponudi za predstojeću sezonu, plažama, cijenama i manifestacijama koje ih očekuju tokom ljetnih mjeseci. U sklopu promotivnih aktivnosti na tržištu Srbije, sinoć je u hotelu Hilton u Beogradu promovisano specijalno izdanje turističkog magazina ”Hello travel Boka”, posvećeno promociji Tivta, Kotora i Herceg Novog.

Nakon Beogradskog Manifesta crnogorska turistička ponuda će biti predstavljena od 27. do 30. maja  u Subotici, Novom Sadu i Kragujevcu, a zatim slijedi promocija na tržištu Makedonije koja će biti održati u Skoplju 1. juna, najavljuju iz NTO CG.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close