ДруштвоТуризам

TUROPERATORI IZ PERSIJSKOG ZALIVA OD NEDJELJE U CRNOJ GORI

Narednog vikedna u studijsku posjetu Crnoj Gori stižu predstavnici turoperatora iz Bahreina , arapske države u Persijskom zalivu. Boravak su organizovale Nacionalna turistička organizacija i Turkish Airlines-a .
Agenti poznatih turoperatora posjetiće i Herceg Novi, a tokom boravka u Crnoj Gori obići će Podgoricu, Budvu, Tivat i Porto Montenegro, turističko naselje Luštica Bay, Kotor, Bar i Ulcinj.

Tom prilikom sastaće se sa predstavnicima lokalnih turističkih organizacija i razgovarati sa privrednicima , kako bi se upoznali turističkim potencijalima naše zemlje, te razmotrili mogućnosti uspostavljanja saradnje, u cilju dovođenja većeg broja turista sa arapskog tržišta.

Predstavnici turoperatora iz Bahreina će, tokom boravka u Crnoj Gori, posjetiti Cetinje i Njeguše, i isprobati crnogorske specijalitete.

„Za turiste sa ovog tržišta Crna Gora je još uvijek neotkrivena destinacija, a ovo tržište ima veliki potencijal obzirom da prema podacima Svjetske turističke organizacije, gosti sa ovog tržišta u prosjeku po putovanju troše 1 700 američkih dolara, što je čak za 500 dolara više u odnosu na goste iz Evrope“, saopštili su iz Nacionalne turističke organizacije .

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close