Друштво

U DOO “ČISTOĆA”  HERCEG NOVI  NEMA NEPRAVILNOSTI

Zaposlni u preduzeću  “Čistoća” ovih ljetnjih dana imaju pune ruke posla. Nije lako  očistiti svaki ćošak i poboljšati higijenu u gradu i na plažama, a da li  u tom kolektivu rade svoj posao kako treba u oblasti finansija, zapošljavanja, javnih nabavki, između ostalih, kontorliše i Marko Mirjanić, kojeg je Vlada Crne Gore, 17. juna, imenovala za člana Borda direktora sa specijalnim ovlašćenjima.

“Moj posao je da obavljam kontrolu korišćenja resursa   u ovom preduzeću, konkretno, finansijsko poslovanje, zapošljavanje, javne nabavke. Jednom rječju, to je suština  zakona lex specialis  – da obavljam potpunu kontrolu,a u Čistoći dosada nisam našao nikakvih nepravilnosti” objasnio je  za naš Radio Mirjanić, koji  u toj oblasti ima dosta iskustva jer je u prethodnoj vlasti  njemu bilo povjereno više funkcija koje su se odnosile na komunalno – stambenu problematiku.

“Ja ću svoju dužnost obaviti dok sam tu a to je otprilike do polovine oktobra, dok državna izborna komisija  proglasi  zvanične rezultate izbora.Obavljaću svoj posao maksimalno profesionalno. Nadam se da neću naići na nepravilnosti u ovom preduzeću. U slučaju da se pokažu te nepravilnosti, a to sam javno rekao na sjednici Borda, preduzeću sve mjere koje  su  zakonom predviđene “, naglasio je Mirjanić koji je , podsjetimo, predstavnik  opozicione  partije DEMOS, koja učestvuje u Vladi  izbornog povjerenja.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close