ИздвојеноТуризам

U HERCEG NOVOM PREDSTAVLJENA TURISTIČKA PONUDA ZLATIBORA

Prezentacijom u Dvorani “Park” a potom i tradicionalnim  narodnim igrama i degustacijom domaćih proizvoda na Trgu Nikole Đurkovića, danas je predstavljena  turistička ponuda Zlatibora u našem gradu.

-Gosti sa ovog tržišta navikli su već na raznovrsnu ponudu na Zlatiboru. Imamo uređene pješačke i biciklističke staze, za ljetnu sezonu su spremna i kupališta u okolini Zlatibora, u ponudi je zabava u Dino parku, a uvijek volimo da se pohvalimo našom Stopića pećinom, na 19 km od Zlatibora koja iz godine u godinu bilježi sve veću posjetu, tu su selo Sirogojno, vodopad u Gostilju, organizujemo jednodnevne izlete do Mokre Gore, tare, Šarganske osmice, manastira Mileševa, a hoteli su odavno izašli sa cijenama za predstojeće ljeto – kazala je saradnica u TO Zlatibor Nevena Čepić.

Turističke organizacije Zlatibor i Herceg Novi imaju odličnu saradnju već godinama a Čepić kaže da sa radošću ugoste kolege iz Herceg Novog kada promovišu Praznik mimoze, kao i sve goste iz našeg grada i  Crne Gore.

-Crna Gora ali i BiH su za nas veoma značajna tržišta jer sa tog područja dolazi veliki broj gostiju na Zlatibor.  Danas je veliki broj Novljana ali i turista koji ovdje borave bilo zainteresovano za našu ponudu. Pozivamo Novljane da na vrijeme rezervišu smještaj, da dođu da uživaju  u čistom vazduhu, netaknutoj prirodi, vazdušnoj banji, da dođu na Zlatibor po zdravlje, avanturu ili odmor  – rekla je Čepić.

Zlatibor je lani zabilježio rekordu posjetu, sa preko 300 hiljada gostiju.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close