ИздвојеноТуризам

У ХОТЕЛУ ЛАЗУРЕ ЗАДОВОЉНИ ПОСТСЕЗОНОМ, РЕЗЕРВАЦИЈЕ И ЗА ОКТОБАР

У комплеку Лазуре биљеже добру посјету  гостију у постсезони. За сада нема најава за скраћење боравака или отказивања резервација гостију из Србије.    

Како је за РТ ХН изјавио менаџер хотела у Мељинама Марин Радојевић, тренутна попуњеност је преко 80 одсто:

  – Уколико се овај тренд настави, септембар ће се показати као бољи мјесец од августа, за неких 15 одсто. Структура гостију показује да  највише је из Бјелорусије Украјине. Све више је домаћих  и гостију из Србије и региона. Прилично смо задовољни тако да се септембар показао много бољи од пројекција које смо имали у августу, оцијенио је Радојевић.

С обзиром на чињеницу да су из Србије позвали своје држављане да се врате у земљу до петка  , због актуелне ситуације са  корона вирусом, за сада нема  измјена плана  гостију из Србије што се тиче боравка у хотелу:

–  Нису најавили да ће раније отићи, да ће скратити своје боравак код нас. Долазне резервације које имамо из Србије за будући период , остале су активне. За сада немамо евидентираних отказа. Јесте примјетна доза неразумијевања и нејасноћа везано за одлуку надлежних власти из Србије,тако да је за очекивати да може доћи до мањег пада резервација или скраћења боравака у хотелу. У овом тренутку у разговору са нашим гостима,  не осјећамо никакве промјене да се може десити  током ове или наредне недјеље. Јер, колико смо могли да испратимо доста су нејасни ти позиви и инструкције за држављане  из Србије, тако да нису произвели неки ефекат панике и журног враћања ка Србији од стране тих гостију, оцијенио је Радојевић.

Он је казао да је за будући период тешко прогнозирати како ће бити, да је врло неизвјесно, али су потпуно спремни  за октобар и новембар, по питању броја радника и система рада:

– Имамо за октобар и неке групне најаве и прилично се радујемо доласку октобра. Што се тиче капацитета радићемо максимално  на томе да имамо што више резервација,  јер то сигруно иде нама  у корист и мислим да је то интерес града и државе, како би сезону одржали колико је могуће дужом и одрживом, констатовао је менаџер хотела Лазуре.  

FOTO: LAZURE HOTEL&MARINA               

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close