Спорт

U IGALU ZAVRŠEN KOŠARKAŠKI KAMP – AKADEMIJA ALEKSANDAR GRUJIĆ

U Sportskom centru Igalo, nakon 45 dana rada, završen je međunarodni košarkaški kamp “Akademija Saša Grujić”. Nakon osam godina Aleksandar Gruić se odlučio da provede u Igalu 6 nedjelja, a ne kao što je to bio običaj do sada 4. Saradnja sa sportskim centrom Igalo je na visokom nivou i u proteklih šest nedjelja u kampu su boravila djeca iz Rusije, Izraela, Turske, Ukraine, Srbije i Crne Gore.

-Zadovoljni smo što smo saradnju proširili na još dvije nedjelje. Kamp je po prvi put internacionalni u pravom smislu te riječi jer su nam ove godine došla djeca iz velikog broja zemalja. Na kampu je angažovan veliki broj trenera i posebna pažnja je usmjerena na radu po grupama. svaka grupa od šestoro djece ima 3-4 trenera. Evidentno je da us djeca napredovala ali u svojim klubovima moraju da nastave da rade u istom ritmu. Zahvaljujem se svima u Herceg Novom na gostoprimstvu, posebno zaposlenim u Sportskom centru Igalo, poručuje aleksandar Grujić.

Direktor Sportskog centra Igalo Radovan Ralević zadovoljan je saradnjom sa Akademijom Grujić.

-Ovo je osma godina da Aleksandar dolazi u Igalo. Saradnja je iz godine u godinu bila sve bolja, tako da se nadam da ćemo to na obostrano zadovoljstvo i nastaviti, poručuje Ralević.

Nakon uspješno obavljenog kampa, djeca polaznici su dobili diplome i medalje, a najbolji i prigodne poklone.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close