Друштво

UGOVORENI RADOVI NA PROŠIRENJU PUTEVA KRUŠEVICE-VRBANJ I NJIVIČKI PUT-ŽVINJE

Opština Herceg Novi nastavlja sa sanacijom putne infrastrukture. Tokom narednih desetak dana počeće radovi na proširenju puteva Kruševice-Vrbanj i prema Žvinjama.

Prvu fazu radova na projektu proširenja puta prema Žvinjama radiće kompanija „Bekommerc“, dok će proširenje puta Vrbanj-Kruševice raditi kompanija „Bokić“. Vrijednost radova proširenja puta prema Žvinjama iznosi 24.681 euro, a za proširenje puta Vrbanj-Kruševice lokalna uprava će izdvojiti 29.680 eura.

Podsjećamo da su predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Boro Lučić u oktobru su razgovarali sa mještanima Kruševica i Vrbanja, kako bi iznašli najbolje rješenje za ovaj dugogodišnji infrastrukturni problem. Tada je formiran organizacioni odbor, na čijem je čelu izabran potpredsjednik Konjević, a članovi su: Slavko Vavić, Boro Lučić, Mićo Murisić, Krsto Tomašević, Savo Radović i Vido Pavlović.

Put prema Žvinjama radi se u saradnji sa mještanima koji su učestvovali u prikupljanju sredstava za proširenje ove dionice.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close