Спорт

VATERPOLO, OLIMPIJSKE NADE – JADRAN NAJBOLJI U BUDVI

Mlađi kadeti Jadran Carine ostvarili su odličan rezultat na prvom dijelu takmičenja „Olimpijske Nade“, koji su i osvojili. Tokom tri dana takmičenja u Budvi, Jadranaši su odigrali pet utakmica bez poraza.

Trener Dušan Ivanovski istakao je da su pobjede bile prilično ubjedljive, ali da su Jadranaši imali dosta oscilacija tokom igre.

-Nastavili smo seriju pobjeda sa generacijom 2007. godište i mlađe, ali ima još prostora za napredak. Momci su se borili, ali može ova generacija još mnogo bolje. Nadam se da će im ovo biti podstrek da nastave ozbiljno da treniraju,poručio je Ivanovski.

Mladi Novljani primili su ukupno 24 gola, a postigli čak 93. I ovoga puta Jadranaši su disali kao jedan i bili na visini zadatka. Vaterpolo nade sa Škvera očekuje drugi dio takmičenja, a kao favoriti imaju ozbiljan zadatak da još jednom dođu do finala i daju maksimum za osvajanje trofeja.

Jadran je u prvom kolu bio očekivano ubjedljiv protiv podgoričke Budućnosti 26:0.

I drugo kolo donijelo je pozitivan rezultat, bili su bolji od dubrovačkog Juga 14:6.

Momci sa Škvera bili su maksimalni i u trećem kolu protiv domaćina, Budve 25:7.

Novljani su, u polufinalu, odmjerili snage sa Cattarom, bilo je 15:4.

Utakmica za prvo mjesto donijela je pravi derbi, Jadranaši su slavili protiv Primorca 13:7

PVK JADRAN CARINE: Aleksa Mandić, Vasilije Pakaški, Marko Nikezić, Vladan Gardašević, Vuk Radović, Aleksandar Vavić, Danilo Stupar, Strahinja Gojković, Nikola Petrović, Miljan Bošković, Đorđe Koprivica, Ognjen Vučetić, Nemanja Motika, Luka Todorović, Slobodan Radanović, Jovo Knežević, Miloš Stjepčić, treneri Dušan Ivanovski i Srđan Lazarević.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close