Спорт

VATERPOLO – SELEKTOR VLADIMIR GOJKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK IGRAČA ZA ZAVRŠNICU SVJETSKE LIGE

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković, saopštio je spisak igrača za finalni turnir Svjetske lige, koji će se održati u Budimpešti od 18. do 23. juna. Naša reprezentacija igraće u grupi A sa selekcijama Mađarske, Japana i Australije, dok će u B grupi igrati Hrvatska, Kazahstan, Španija i SAD.

“Ajkule” će u četvrtak 14. juna od 19:00h trenirati na zatvorenom bazenu SC “Morača” u Podgorici, dok će u petak 20. juna odraditi dva treninga, jutarnji od 10h i večernji od 19h. Zainteresovani mediji izjave mogu uzeti 30 minuta prije početka treninga.

Na spisku selektora Gojkovića nalaze se slijedeći igrači: Lazović Dejan, Brguljan Draško, Banićević Bojan, Petković Marko, Vidović Stefan, Radović Đuro, Janović Mlađan, Đurđić Bogdan, Ivović Aleksandar, Mišić Saša, Drašković Dragan, Spaić Vladan i Kandić Slaven.

-U jakom sastavu ćemo nastupiti u Budimpešti. Ivović i Janović koji su igrali Ligu šampiona će nam se priključiti sjutra u Podgorici. To je onaj broj igrača koji je najduže u trenažnom procesu. Dosta dobro smo radili i misli da dio ovih igrača treba da iznese cijelo ljeto, sva tri takmičenja koja imamo. Igrači koji su se kasno priključili njih ćemo rotirati, neki će ići na jedno, a neki na drugo takmičenje. Mislim da imamo dobru ekipu i probaćemo da napravimo dobar rezultat u Budimpešti. Možemo da igramo sa svima. Turnir je zahtjevan, šest utakmica za šest dana, kazao je Gojković.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close