Економија

VEČERAS PROMOCIJA KNJIGE “FINANSIJSKA ANALIZA”

Promocija knjige „Finansijska analiza“ prof dr Iva Županovića, biće održana danas (5. avgust) u bašti Gradskog muzeja Mirko Komnenović, sa početkom u 20.30.

O knjizi će govoriti predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, u ime Ministarstva održivog razvoja i turizma državni sekretar Damir Davidović, jedan od recenzenata knjige i dekan Fakulteta za biznis i turizam prof. dr Rade Ratković, suvlasnik hotelske grupacije „Casa del Mare“ Milena Milić, kao i autor knjige prof. dr Ivo Županović.

Pored ove knjige, profesor Županović je objavio i dva udžbenika koji se koriste na visokoškolskim ustanovama kao obavezna literatura: Strateški menadžment turističke destinacije (2011. godine) i Yield menadžment u turističkoj industriji (2013. godine), kao i udžbenik za srednje stručne škole pod nazivom Osnove turizma i ugostiteljstva (2008. godine).

Promociju  knjige „Finansijska analiza“ u Herceg Novom podržali su Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i Gradski muzej Mirko Komnenović.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close